Even voorstellen

Hoi allemaal,

Als eerste van harte welkom op mijn blog. Ik ben Marlinda, een meisje van achttien jaar oud. Als beginnend illustrator neem ik jullie mee op mijn creatieve reis, van de illustratiecursus die ik volg, tot kunstdwalen in stad en land.

Wie ben ik? Ik ben een echte levensgenieter, ik word ontzettend blij van kleine dingen. Een greep uit de grote waslijst: ijsjes, planten, zonnebloemen, gedichtjes en mooie uitspraken, illustraties, leuke printjes, mooi servies, knuffelen met katten en baby’s, op blote voeten lopen, muziek, schilderijen, de lente, schoenen, kleuren, appeltaart, samen koffiedrinken, de warme zon op je haar en huid, picknicken, pizza (met ananas!), reizen, nieuwe dingen ontdekken, en ga zo maar door. 🙂

Verder ben ik dol op mijn liefste vriend Arjen, en op mijn nichtjes en neefje (Ja, ik ben tante!).

arjen-en-marlinda-lightningbugs.nl
Arjen en ik

Ik zal met name bloggen over klein geluk, illustraties, fotografie, kunst, post en giftwrapping (en nog heel veel meer). Dit alles met een creatieve tint eraan. Daarnaast deel ik mijn ontwikkelingen als beginnend illustrator. Ik ben heel benieuwd wat deze reis mij gaat brengen, en wat voor mooie dingen ik nog zal leren. Reizen jullie met mij mee?

Liefs, Marlinda

Follow my blog with Bloglovin

17 thoughts on “Even voorstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *