Mijn verlanglijstje

De maanden april en mei staan bij mij altijd in het teken van cadeautjes geven en krijgen. Mijn halve familie is namelijk eind april en in mei jarig, dan ook nog een vriendin, het is ook nog eens Moederdag en ik ben zelf natuurlijk jarig! Daarom heb ik besloten om tot en met mijn verjaardag extra blogs te schrijven met feestelijke onderwerpen! In mijn vorige blogpost noemde ik deze mededeling al in het kort. De vorige keer heb ik mijn verlanglijst- en cadeautips met jullie gedeeld, vandaag ga ik jullie mijn eigen verlanglijstje laten zien! Hoe heb ik hem ingedeeld en wat vraag ik allemaal voor mijn verjaardag?

Ik heb mijn verlanglijstje op lijstje.nl staan zodat ik hem heel makkelijk kan delen met mijn vrienden en familie. Uit elke categorie heb ik een aantal dingen geplukt, want de hele lijst is écht te lang om te delen.

Categorie Algemeen:

 • Een heleboel cadeaubonnen van bijvoorbeeld H&M, Dille en Kamille en Lush
 • Langwerpige plakspiegel
 • Sierkussens

Categorie Hobby:

 • Polaroid camera
 • Flow illustratiespecial
 • Vulpen
 • Een kaartenrek
 • Notitieboekjes
 • Letterstempels

Categorie Uitzet*:

 • Theepot
 • Snijplank appelvorm
 • Poffertjespan
 • Schattige gebaksbordjes

*uitzet is alles wat je nodig hebt om op jezelf te gaan wonen, dit kun je allemaal in één keer zelf kopen, maar je kunt ook sparen door elke keer dingetjes voor verjaardagen en Sinterklaas te vragen

verlanglijstje-april-2016-lightningbugs.nl

Dit was mijn verlanglijstje. Hebben jullie ook zo’n maand waarin iedereen jarig is? En wat hebben jullie allemaal op je verlanglijstje staan? En kijken jullie ook nog steeds elk jaar weer uit naar je verjaardag?

Liefs, Marlinda

P.S. Momenteel is een leuke winactie gaande op Facebook! Check zeker even mijn Facebookpagina als je mee wilt doen!

4 thoughts on “Mijn verlanglijstje

Geef een reactie