Mijn Bucketlist

Als er iemand een dromer is, ben ik het wel! Je kunt het naïef vinden, maar ik ben er trots op! Als je blijft dromen blijf je hoop houden. Ook zie je vaak het positieve van dingen in. Vandaag wil ik het hebben over mijn dromen, want voor ik sterf wil ik nog een heleboel doen! En wat dat allemaal is houd ik bij in een bucketlist. Op mijn Pinterestpagina staat een deel, maar eigenlijk zit mijn bucketlist gewoon in mijn hoofd. Wat ik allemaal nog wil doen en bereiken in mijn leven? Lees gauw mee!

 1. Een ijsje eten met minimaal 6 bolletjes.

Eén van mijn grote liefdes is ijs! Heerlijk, zelfs in de winterkou eet ik ijs! Velen verklaren mij voor gek, maar ik geef er niets om. Voor ijs mag je me altijd wakker maken! 😉

 1. Een roadtrip maken, met mijn vrienden of samen met Arjen.

Gewoon in een camper, bus of caravan een eind rijden en heel veel van de wereld zien. Het liefst niet-toeristische plaatsen. I love the unexpected!

 1. Een kindje krijgen.

Nu is dat niet voor iedereen weggelegd, dus dat is meer een hoop en droom. Toch wilde ik hem erin zetten omdat dat een grote wens is van mij.

 1. Naar een festival gaan.

Het liefst zo’n festival vol met bohemian vibes, muziek, zon en vrienden.

 1. Een eigen huisje hebben en heel mooi en creatief inrichten.

Wat droom ik van een eigen huisje, een eigen plekje. Met een knalgele voordeur en mintgroene keukenkastjes en heel veel vintage!

 1. Een eigen caravan en daarmee op vakantie gaan.

Ik houd zó van kamperen. Gewoon heel simpel leven, alles wat je nodig hebt in een wagentje op wielen. Zo knus en gezellig! Daarnaast leef je ook heerlijk veel buiten wat ik ook heerlijk vind!

 1. Eigen baas zijn.

Ik vind het helemaal niet erg om onder iemand te werken, of om iemand te moeten gehoorzamen. Het lijkt me alleen heerlijk om zelf je tijd in te delen en te beslissen wat je doet. Ook lijkt het me heel fijn om hele dagen creatief bezig te zijn.

 1. Een eigen huisdier, het liefst een kat, maar een vogel lijkt me ook gezellig!
 1. Iets doen wat ik nog nooit gedurfd heb, zoals bijvoorbeeld surfen, vliegen o.i.d.
 1. Een moestuintje bijhouden.

Je eigen groenten verzorgen, zien groeien en uiteindelijk heerlijk opeten. Je weet waar het vandaan komt en wat er mee is gebeurt. Ook moet je dan hard werken om eten op tafel te krijgen. Dat is ook wel zo als je hard werkt voor je geld. Maar ik zou graag thuis willen werken.

 1. Met een luchtballon mee.

Dat is echt iets wat ik supertof zou vinden. Gewoon in een mandje aan een ballon door de lucht vliegen en de wereld onder je bekijken. Gaaf!

 1. Naar Disneyland Parijs gaan.

Dit is iets wat een van mijn vriendinnen en ik vroeger samen afspraken. Later, als we zelf dochters hebben, dan gaan we naar Disneyland! Nu zou ik er zelf ook wel zonder kinderen naartoe willen, maar het lijkt me nog steeds leuk om dat een keer samen met haar te doen!

bucketlist - waterverf - illustration - lightningbugs.nl

Dit was wel zo’n beetje mijn bucketlist. Door de jaren heen zijn er wat bijgekomen en afgevallen. Maar deze wensen zijn altijd gebleven. En ik hoop dat ik ze allemaal nog kan vervullen!

Heb jij ook een bucketlist? En wat staat er allemaal op?

Liefs, Marlinda

9 thoughts on “Mijn Bucketlist

 1. Heeey bozus,

  Ik heb uiteraard ook een bugget list alleen is die van mij niet zo fijn simpel als de jouwe. Dat vind ik altijd zo tof aan jou je kan zo blij zijn met de dagelijkse dingen! Maar goed, hier in leiden is een fantastich ijs winkeltje je moet echt een keertje langs komen en een ijsje met 6 bolletjes halen. hahaha dan doe ik lekker mee!

  Groetjes en veel succes verder met je blog!!

Geef een reactie