April in foto’s

Wat vliegt de tijd, het is alweer mei! Mei is mijn favoriete maand, uiteraard omdat ik jarig ben deze maand, maar ook omdat de zon zich meer laat zien, mensen, planten en dieren gaan weer buiten leven en iedereen wordt weer wat blijer en vrolijker. De lente breekt door en de dagen worden warmer. Iedereen gaat barbecueën, feestjes vieren en de rokjes worden weer uit de kast gehaald. Héérlijk. Van mij mag het altijd lente zijn! (Alleen gaat dan de charme er vanaf omdat het dan een gewenning wordt). Nu ik dit schrijf zit ik in de vroege ochtend al te genieten van de eerste zonnestralen en verschillende vogelgeluiden. Zó gezellig vind ik dat. Vandaag wordt een prachtige dag!

Nu ga ik het vandaag niet alleen hebben over het mooie weer, het is ook weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. Vorige maand heb ik dat gedaan in combinatie met mijn dankbaarheidsdagboek, deze maand wil ik terugblikken met foto’s. Ik heb flink wat foto’s gemaakt in april, dus kijk maar even mee!

De Westerschelde afgelopen zaterdagavond tegen zonsondergang.
De Westerschelde afgelopen zaterdagavond tegen zonsondergang.
Die dikke plof op de deurmat maakt me altijd weer zo gelukkig. En dan heb ik het nog niet eens uitgepakt!
Die dikke plof op de deurmat maakt me altijd weer zo gelukkig. En dan heb ik het nog niet eens uitgepakt!
ijs eten terwijl de zon langzaam de zee in zakt
Genieten van een ijsje terwijl de zon langzaam in de zee verdwijnt.
Die eerste zonnige dagen zorgen voor een berm vol met kleine schatten!
Die eerste zonnige dagen zorgen voor een berm vol met kleine schatten!
Picknicken bij de molen!
Picknicken bij de molen!
Koningsdag! Dat betekent vintage shoppen! En kijk nou, er zat een gedroogd bloemetje verstopt in dit prachtige boekje!
Koningsdag! Dat betekent vintage shoppen! En kijk nou, er zat een gedroogd bloemetje verstopt in dit prachtige boekje!
Een dagje den Bosch, ondanks de regen een hele fijne dag!
Een dagje den Bosch, ondanks de regen een hele fijne dag!
Wandelen in de prachtige Limburgse natuur, we liepen zo de grens over!
Wandelen in de prachtige Limburgse natuur, we liepen zo de grens over!
Gewoon in de zon een boek lezen, hoe mooi kan het leven zijn!
Gewoon in de zon een boek lezen, hoe mooi kan het leven zijn!

Dit was mijn terugblik op de maand april. Het was een fijne maand, waarin ik veel heb kunnen genieten en daar ben ik heel dankbaar voor! Verder was het mijn eerste volle maand bloggen en een nieuwe baan, dus een maand vol uitdagingen! Misschien valt het je op dat er veel natuurfoto’s langskomen, dit komt omdat ik door het mooie weer vaker buiten wandelingen maak. Daarnaast houd ik erg van de natuur.  De kleine details, de ruwheid, maar ook de schoonheid boeien me steeds weer opnieuw. Houden jullie ook zo van de natuur?

Ik hoop dat jullie het een leuke post vonden en hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren vandaag! Reacties, tips of andere gezellige praatjes kun je achterlaten in de reacties hieronder. Ik vind het altijd erg leuk om jullie reacties te lezen! Oh, en je kunt nog steeds meedoen met de snailmail winactie! Check mijn Facebookpagina voor meer info!

Fijne dag nog, lieve mensen!

Liefs, Marlinda

4 thoughts on “April in foto’s

  1. Aah wat een leuke blog weer! Het lijkt er helemaal niet op dat je nog maar pas blogt! Het lijkt alsof je al jaren lekker aan het bloggen bent!
    Ik vind het heerlijk om je blogs te lezen en kan alweer niet wachten tot de volgende blog! ^^
    Echt hele mooie foto’s! Ik ben zo dankbaar en blij om de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt de afgelopen maand!
    Ik ben trots op je!
    Liefs step

Geef een reactie