Ons verjaardagsfeest

I believe I can fly, I believe I can touch the sky! Gisterenavond is mijn verjaardagsweek geopend met een knallend feest vol geweldige mensen, hele leuke cadeautjes en heel veel plezier! Ik zit nog steeds op een roze wolk, dus als je me ziet zwaai dan even! Ik besloot er maar meteen een blog over te schrijven zodat de partyvibes er nog lekker in zitten!

Als eerste zie je hier onder de uitnodiging van ons verjaardagsfeest, deze hebben Mary en ik samen met de hand gemaakt. Geknipt en geplakt dus!

uitnodiging feestje - lightningbugs.nl

In al mijn enthousiasme ben ik vergeten om goede foto’s te maken van de aankleding, dus jullie moeten het doen met wazige foto’s, maar hopelijk komt de sfeer toch nog een beetje over! We begonnen uiteraard met versieren, alles klaarzetten, taart snijden enzovoorts. Dat is verder niet heel boeiend voor jullie. De eerste gasten kwamen al voor acht uur dus zij mochten nog even helpen ballonnen opblazen. Vervolgens zweefden er honderd ballonnen op de vloer! Uiteindelijk kon het feest beginnen na de opening met confetti! Er was uiteraard veel te veel eten (ik ben altijd bang dat er te weinig eten is). Maar goed, het is ook niet erg vervelend om vandaag nog alle restjes op te moeten eten hoor! 😉 Hieronder wat foto’s van de aankleding.

banner - jarig - lightningbugs.nl

Sorry voor de super slechte kwaliteit. Je kunt me op mijn woord geloven dat het er echt heel leuk uit zag!
Sorry voor de super slechte kwaliteit. Je kunt me op mijn woord geloven dat het er echt heel leuk uit zag!
schuurfeest aankleding - party lightningbugs.nl
In case you didn’t notice, we hielden het in de schuur bij mijn vriendin thuis!
Versgeplukte veldboeketten en waxinelichtjes.
Vers geplukte veldboeketten en waxinelichtjes.
Mijn handgemaakte cactusslinger!
Mijn handgemaakte cactusslinger!
We deelden zaadjes uit aan iedereen om het verjaardagsgeluk mee naar huis te nemen en te verspreiden.
We deelden bloemen- en groentezaadjes uit aan iedereen om het verjaardagsgeluk mee naar huis te nemen en te verspreiden. Share the love!

Wat ben ik verwend trouwens, niet te geloven! Ik zit nog steeds met open mond naar alle uitgestalde cadeautjes te staren! Super bedankt iedereen! De cadeautjes laat ik in een andere blogpost zien, omdat het echt veel te veel is om in deze post te stoppen! Dus jullie kunnen uitkijken naar een cadeautjesblog volgende week maandag.

Als afsluiter nog een paar gezellige foto’s:

De twee jarigen in het midden :)
De twee jarigen in het midden 🙂
Dansen op een vloer bezaaid met confetti en ballonnen.
Dansen op een vloer bezaaid met confetti en ballonnen.
We vonden oude photobooth props van twee jaar geleden ;)
We vonden oude photobooth props van twee jaar geleden 😉
Van deze foto word ik erg blij omdat iedereen er zo mooi en blij op staat! :)
Van deze foto word ik erg blij omdat iedereen er zo mooi en blij op staat! 🙂

Iedereen die er was: super bedankt voor jullie komst. Het was geweldig! Ook heel erg bedankt voor alle cadeautjes! Ik voel me giga verwend en ik ga er dit lange weekend heerlijk van genieten! Wat vonden jullie van de aankleding? En als je zelf ook op het feestje was, heb je het naar je zin gehad? Ik in ieder geval wel!

Tot maandag!

Liefs, Marlinda

5 thoughts on “Ons verjaardagsfeest

  1. Het was een geslaagd verjaardagsfeest. Alles was zo leuk versierd en iedereen keek zo blij (:
    En de wazigheid van de foto’s valt trouwens reuze mee.
    Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

  2. Het zag er allemaal zo leuk uit! En ook mary en jij zagen er zo gelukkig uit! 🙂
    Het was een geslaagd feestje en ik ben benieuwd naar alle kadootjes!
    Dikke knuffel van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *