Moodboards

Eén van de dingen die ik erg leuk vind om te doen is moodboards maken. Als kind maakte ik al collages met knipsels uit tijdschriften en toen later de computer kwam werd dat alleen nog maar leuker om te doen. Al eerder deelde ik een aantal moodboards met jullie in deze blogpost. Vandaag heb ik er weer een paar voor jullie.

Als eerste viel het mij op dat Pinterest zelf eigenlijk mini moodboards maakt van je opgeslagen Pins. Dit vond ik er zo leuk uitzien dat ik er een aantal gescreenshot heb en ze wil delen met jullie! Deze mini moodboards zeggen heel veel over je karakter, interesses en mood tijdens het Pin-moment. Hier een paar van mijn Pinterest mini moodboards:

Pins mini moodboard 3 lightningbugs.nl

Pins mini moodboard Lightningbugs.nl

Pins mini moodboard 2 Lightningbugs.nl

Pins mini moodboard 4 lightningbugs.nl

Verder maakte ik zelf ook weer een aantal digitale moodboards. Ik gebruikte alleen Pinterestplaatjes, deze kun je terugvinden op mijn Pinterestaccount. Daar staan de bronnen ook bij vermeld.

Een lente / zomer 2016 Fashion moodboard. Gebaseerd op mijn eigen stijl. Veel denim, festivalinvloeden en vintage borduursels.
Een lente / zomer 2016 Fashion moodboard. Gebaseerd op mijn eigen stijl. Veel denim, festivalinvloeden en vintage borduursels.
Zachtgroen en knalgeel, gecombineerd met oude vintage (zwart-wit)foto's.
Zachtgroen en knalgeel, gecombineerd met oude vintage (zwart-wit) foto’s.
Zachtgroen en pastel roze. Een zwarte touch om het wat naar voren te doen komen. Ook weer veel vintage.
Zachtgroen en pastel roze. Een zwarte touch om het wat naar voren te doen komen. Ook weer veel vintage.

Mij valt op dat ik graag op kleur sorteer. Ook maak ik vaak gebruik van thema’s. Wat valt jou op? Maak je zelf ook weleens moodboards en hoe sorteer jij ze? 

Tot gauw!

Liefs, Marlinda

4 thoughts on “Moodboards

Geef een reactie