Mei in foto’s

Net als de vorige twee maanden heb ik weer een terugblik voor jullie. Deze keer kijken we terug op de maand mei, want die is alweer om! De meimaand stond vooral in het teken van jarig zijn en de lente die eindelijk doorbrak. Neem een bakje thee en kijk mee naar de geluksmomenten van mei die ik vastlegde.

Ik kreeg een polaroid camera voor mijn verjaardag en heb er meteen al mooie momenten mee vastgelegd.
Ik kreeg een polaroid camera voor mijn verjaardag en heb er meteen al mooie momenten mee vastgelegd.
Mijn verjaardagsfeest. Wat was het leuk en geweldig. Als je er meer over wilt lezen klik dan op de foto!
Mijn verjaardagsfeest. Wat was het leuk en geweldig. Als je er meer over wilt lezen klik dan op de foto!
De Clematis in de tuin bloeit weer! Omdat hij altijd zo kort bloeit kijk ik daar elk jaar altijd weer naar uit!
De Clematis in de tuin bloeit weer! Omdat hij altijd zo kort bloeit kijk ik daar elk jaar altijd weer naar uit!
Oma's zijn zulke lieve wijze vrouwen. Ik ben erg dankbaar dat ik ze nog heb!
Oma’s zijn zulke lieve wijze vrouwen. Ik ben erg dankbaar dat ik ze nog heb!
Mmm, het aardbeienseizoen is weer aangebroken!
Mmm, het aardbeienseizoen is weer aangebroken!
Het is zo fijn om aan het einde van de dag lekker op je bed te zitten, nog even te schrijven en terug te blikken op de dag! Echt een aanrader voor iedereen!
Het is zo fijn om aan het einde van de dag lekker op je bed te zitten, nog even te schrijven en terug te blikken op de dag! Echt een aanrader voor iedereen!
Deze prachtige zwaan kwam me vergezellen toen ik in mijn eentje stond te wachten. Schoonheid!
Deze prachtige zwaan kwam me vergezellen toen ik in mijn eentje stond te wachten. Schoonheid!

Dat was de maand mei alweer. Wat vliegt de tijd. Ik ben alweer negentien jaar geworden en de zomer kondigt zich al weer aan. Toch heb ik daar ook weer erg veel zin in. Warme dagen, lange avonden, picknicks en zwemmen in de zee, op vakantie gaan. Kom maar op met die zomer!

Heb jij ook zo’n zin in de zomer?

Liefs, Marlinda

Als je de vorige maand in foto’s wilt bekijken klik dan hier.

6 thoughts on “Mei in foto’s

  1. Aah ja ik heb zoveel zin in de zomer! Lekker even geen schoolstress maar genieten van het weer, de bloemen, de vlinders, mijn vriendjes en vriendinnetjes, picknicks, lange zwoele zomeravonden en nog zo veel meer ♡

Geef een reactie