Lang leve de zomer swap!

Yes! Ik doe mee met de ‘Lang leve de zomer swap’ van StudioBabsie en Szaar. Sinds gisteren weet ik eindelijk wie mijn swapmaatje is en kan het feest gaan beginnen. Ik heb stiekem al wat spulletjes geshopt vandaag, maar uiteraard ga ik ook zelf iets maken. Wat weet ik nog niet precies, maar ik houd je op de hoogte, wie weet rolt er een leuke DIY uit! Vandaag in ieder geval al een beetje kriebelende inspiratie om de voorpret te laten beginnen. Waar zijn die zomerkriebels?

world-of-jet-stofjes-lightningbugs.nl
Misschien dat ik iets leuks kan doen met deze zomerse stofjes? Ze zijn van World of Jet en ik heb ze bij Kruidvat gekocht. Welk stofje vind jij het leukst?

Wat is een swap eigenlijk?

Ik zal eerst even uitleggen wat een swap nu eigenlijk is. Vrij vertaald betekent ‘swap’ uitwisseling. Je wisselt dus iets uit. En bij deze swap is het thema: Lang leve de zomer! Je swap moet dus een beetje zomer gerelateerd zijn. De organisatie geeft elke deelnemer een swapmaatje, dat swapmaatje is een andere deelnemer van de swap. Jij krijgt het adres, instagramaccount en een omschrijving van desbetreffend persoon en aan de hand hiervan stel je een leuk zomers pakketje samen. Handgemaakt is het allerleukst, maar je mag ook dingetjes kopen. Zelf ben ik wel van plan om een aantal dingen zelf te maken dus als jullie ideeën hebben mag je ze in de reacties plaatsen! Doe jij ook mee? Reageer dan even wat jouw ideeën zijn en of je er ook zo’n zin in hebt! Doe je niet mee? Helaas kun je niet meer meedoen met deze swap, maar als je Instagram in de gaten houdt kun je kijken of er nog meer swaps zijn waaraan je mee kunt doen.

De meeste swaps zijn gerelateerd aan je Instagram-account. Op die manier kun je stiekem kijken wie je swapmaatje is  en wat hij of zij leuk vind. Ook kun je zelf een moodboard maken en op je Instagram-account plaatsen, zodat je swapmaatje inspiratie op kan doen! Ik maakte ook een moodboard:

Dit moodboard maakte ik op M. O. Word met afbeeldingen afkomstig van https://nl.pinterest.com/lightningbugsNL/
Dit moodboard maakte ik op Microsoft Office Word met afbeeldingen afkomstig van https://nl.pinterest.com/lightningbugsNL/

Als ik daadwerkelijk ben gaan naaien / tekenen / schilderen / creëren dan zal ik dit ook delen zodat je daar weer inspiratie uit kunt halen voor je eigen swap. En als je niet meedoet kun je er een leuke DIY van maken! Hopelijk heb ik jullie weer een beetje kunnen inspireren vandaag. Het weer werkt in ieder geval mee om de zomerkriebels op te wekken!

Doe jij ook mee met de Lang leve de zomer swap? Of heb je ooit weleens meegedaan aan een swap? En wat zijn jouw ervaringen?

Liefs, Marlinda

P.S. Volg mij op Instagram of Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn swap-ervaringen!

7 thoughts on “Lang leve de zomer swap!

  1. Lijkt me echt superleuk zo’n swap! Met die stofjes kun je inderdaad wel iets leuks doen denk ik, die bovenste vind ik heel tof! Ik ben heel benieuwd hoe je pakketje er uiteindelijk uit zal zien 🙂

    1. Het is mijn eerste swap, maar ik heb er ook echt heel veel zin in! Ja vrolijk hè, met die pioenrozen en vlinders! Ik vind de gele ook erg leuk! Als ik mijn pakketje klaar heb zal ik het ook zeker laten zien! 🙂

Geef een reactie