Lang leve de zomer swap | Deel II

Hoi lieve lezers! Na een korte break ben ik weer terug en heb ik vandaag weer een nieuwe #langlevedezomerswap update! In de afgelopen weken heb ik wat cadeautjes geshopt en gemaakt voor mijn swapmaatje. En die heb ik deze week ingepakt en dat wil ik graag aan jullie laten zien om jullie nog wat (swap)inspiratie mee te kunnen geven. Wil je weten wat de ‘Lang leve de zomer swap’ nu eigenlijk is, dan kun je dat hier lezen.

De inhoud van de cadeautjes laat ik nog niet volledig zien, want het moet natuurlijk wel een verrassing blijven voor mijn swapmaatje! Wél wil ik jullie dit schriftje laten zien, als kleine sneakpeak om het een beetje spannend te maken en als last-minute DIY-idee voor degenen die misschien nog niet goed weten wat ze moeten maken. Ik kocht dit schriftje bij HEMA (een pak van 3 schriftjes voor 2 euro) en besloot het een beetje op te pimpen met een print die ik wel bij mijn swapmaatje vind passen:

notebook design by Marlinda lightningbugs.nl

Verder laat ik de inhoud nog even geheim. Dus laten we maar eens kijken naar hoe ik het ingepakt heb. Bij een zomerswap hoort natuurlijk een zomerse verpakking dus heb ik gebruik gemaakt van kleine zomerse details als ananassen en ijsjes en lichte pasteltinten. Ook plakte ik mooie etiketjes of labels op het pakpapier waarop ik kleine hints schreef over de inhoud.

Een overzichtje van bijna alle cadeautjes!
Een overzichtje van bijna alle cadeautjes!

Kun jij raden wat er in de cadeautjes zit verstopt? En welk cadeautje vind jij het leukst ingepakt?

De vrolijke doos is nog wel het meest zomers vind ik. Hopelijk genieten de postbodes er ook een beetje van!
De vrolijke doos is nog wel het meest zomers vind ik. Hopelijk genieten de postbodes er ook een beetje van!

Ik hoop dat ik jullie weer wat giftwrapping-inspiratie heb kunnen geven! Als je ook meedoet met de ‘Lang leve de zomer swap’: hoever ben jij? En ben je ook zo benieuwd naar jouw swapmaatje en alle cadeautjes van iedereen? Ik vond het in ieder geval erg leuk om alle cadeautjes met zorg te verzamelen en in te pakken! Ik heb er echt van genoten en ik hoop dat mijn swapmaatje dat ook gaat doen! 

Liefs,

Marlinda

 

P.S. Als je nog iets leuks wilt winnen kijk dan op mijn Facebookpagina! Meedoen kan tot donderdag 16:00 uur!

6 thoughts on “Lang leve de zomer swap | Deel II

  1. Wat een leuke doos vol met cadeaus!
    Persoonlijk vind ik het cadeautje met de Washi tape en de illustratie van de ananassen het leukst ingepakt! De neppostzegels zijn ook heel mooi! Superleuk om hier weer inspiratie uit op te doen

  2. Aaaah ik ben jaloers op het pakketje wat jouw swapmaatje krijgt!
    Echt heel leuk gedaan!
    Bedankt voor de inspiratie ik ga meteen aan de slag met mijn pakketje!
    Liefs Step

Geef een reactie