Juni | Op date & festival de Veste

Hoi lieve lezers, het is alweer juli, dus dat betekent dat we weer gaan terugblikken op de maand juni. Deze maand was een fijne maand voor mij vol zon, zee, vrienden en leuke dingen. Zo gingen mijn vriend en ik ‘ouderwets op date’, ging ik naar het strand en naar festival de Veste in Goes. Ook ben ik een zaterdag gaan korfballen (en ik ben totaal niet sportief, wow!) en naar de kringloop geweest. Ik heb een berg foto’s gemaakt, dus kijk maar gauw mee!

Samen met Leonie en haar zusje Jolien ben ik naar een markt geweest en een kringloopwinkel. Het was heel gezellig en we maakten mooie polaroidfoto's.
Samen met Leonie en haar zusje Jolien ben ik naar een markt geweest en een kringloopwinkel. Het was heel gezellig en we maakten mooie polaroidfoto’s.
's Avonds zaten we op de grond in haar kamer te praten, lezen, schrijven en inspiratie op te doen.
’s Avonds zaten we op de grond in haar kamer te praten, lezen, schrijven en inspiratie op te doen.
Mijn vriend en ik gingen ouderwets 'op date': zeehonden spotten en dansen aan zee.
Mijn vriend en ik gingen ouderwets ‘op date’: zeehonden spotten en dansen aan zee.
Ik maakte deze illustratie van een koolmeesje en het voelde zo heerlijk om te tekenen. Ik heb er helaas weinig tijd voor momenteel.
Ik maakte deze illustratie van een koolmeesje en het voelde zo heerlijk om te tekenen. Ik heb er helaas weinig tijd voor momenteel.
Alweer met Leonie op pad! Deze keer gingen we met de veerboot op reis om te gaan korfballen met onze vriendin Stephanie.
Alweer met Leonie op pad! Deze keer gingen we met de veerboot op reis om te gaan korfballen met onze vriendin Stephanie.
Wat is Zeeland toch prachtig! Een heerlijk dagje strand in Vlissingen.
Wat is Zeeland toch prachtig! Een heerlijk dagje strand in Vlissingen.
Een heerlijk en fijn dagje naar het strand met Mary en Leonie leverde deze polaroid foto op!
Een heerlijk en fijn dagje naar het strand met Mary en Leonie leverde deze polaroid foto op!
Een middagje shoppen met mijn zus eindigde met een ijsje aan het water. Puur genieten.
Een middagje shoppen met mijn zus eindigde met een ijsje aan het water. Puur genieten.
Last but not least: Festival de Veste in Goes. Ik zit te denken om hier nog apart een blogje over te schrijven aangezien ik een heleboel fots heb gemaakt. Als ju
Last but not least: festival de Veste in Goes. Het was zo leuk! Er waren leuke foodtrucks met heerlijk eten en drinken, gezellige muziek en creatieve kraampjes vol mooie en unieke spulletjes. Ik zit te denken om hier nog apart een blogje over te schrijven aangezien ik een heleboel foto’s heb gemaakt. Als jullie dat leuk vinden reageer dan even in de reacties, dan kan ik dat misschien nog doen!

Dat waren een hoop leuke dingen! En juli wordt minstens zo leuk, want morgen ga ik naar Scheveningen en verder volgen er nog een heleboel leuke feestjes en uitjes. Wil je nu dagelijks zien wat ik allemaal doe dan kun je me volgen op Instagram: @Lightningbugs.nl . Hier plaats ik dagelijks foto’s van de dingen die ik allemaal doe! 

Heb jij ook zo’n fijne maand gehad? Of heb je deze maand leuke dingen in het verschiet? 

Liefs, Marlinda

6 thoughts on “Juni | Op date & festival de Veste

  1. Wat is er nou beter dan tijdens het ontbijt jouw nieuwe blog te lezen! Heerlijk!
    Jaa schrijf een blog over festival de veste! Ik heb dan wel al een deel van de foto’s gezien maar nog niet alles dus ben benieuwd!
    Ik heb een heerlijke maand juni gehad met mijn verjaardag, sleepovers en leuke korfbaldingen! En juli wordt nog veel beter met morgen samen met jou naar scheveningen op de planning!
    Liefs step

Geef een reactie