GASTPINNER GEZOCHT!

Ja, je leest het goed. Ik ben op zoek naar een gastpinner. Als gastpinner beheer je een bord op mijn Pinterestpagina en daarop pin je wat je inspireert en leuk vind. Ideeën nodig? Je kunt bijvoorbeeld in een bepaald thema of een bepaalde kleur pinnen. Of iets pinnen wat echt totaal bij jou past. Lijkt het je leuk om mee te doen? Reageer dan onder deze blogpost of onder mijn Instagrampost (zie foto) met je Pinterest accountnaam. Ik zal jullie accounts bekijken en zaterdagmorgen iemand kiezen die een maand lang mag gast-pinnen! De bekendmaking doe ik op mijn Instagramaccount.

gezocht gastpinner

Nu zul je denken, is dat de blogpost voor vandaag? Jammer! Ja, voor vandaag helaas wel, maar jullie hebben een mooie ‘vintage vondsten’ tegoed die morgen online zal komen! Dus vandaag geen blogpost, maar morgen!

Een fijne dag nog en tot morgen!

Liefs, Marlinda

Geef een reactie