Poederroze en andere herfstkleuren

Poederroze is onder andere de kleur van het nieuwe seizoen: de herfst. En daar heb ik stiekem best wel zin in. Gezellig thee of chocolademelk drinken met een dikke trui en net zo dikke sokken aan. Uitkijken naar sinterklaas en kerst. Ja mensen, het jaar 2016 heeft nog maar 3,5 maand te gaan! Maar goed, laat ik niet te ver afdwalen. We hadden het over kleuren. Deze mooie kleur is ook een beetje mijn nieuwe lievelingskleur, niet alleen bij kleding, maar ook bij spulletjes vind ik het erg mooi.

Nieuwe tinten

Het roze is niet alleen op zichzelf al prachtig, maar het combineert ook prachtig met de andere tinten van het aankomend seizoen. We zien namelijk naast poederroze ook weer bordeauxrood, lush meadow (donkergroene tint, letterlijk vertaald: weelderige weide) en mosterdgeel. Ook deze kleuren vind ik prachtig! Om inspiratie op te doen heb ik voor jullie een mooi pre-fall moodboard gemaakt met deze knallende kleuren combinatie!

MOODBOARD Fall/Winter 2016/2017
MOODBOARD Fall/Winter 2016/2017. See sources from the pictures below.*

Nu zeg ik wel dat poederroze mijn nieuwe lievelingskleur is, maar jullie weten dat ik ook erg van geel en blauw houd. En de andere kleuren van het nieuwe seizoen zijn ook prachtig. Eigenlijk houd ik van alle kleuren, zelfs zwart (Ja. zwart is officieel geen kleur ik weet het)! Ik ben nu eenmaal ”schilder”, toch?

Wat zijn jouw favoriete kleuren? En heb je stiekem ook zo’n zin in de herfst?

Liefs, Marlinda 

 


 

*Sources from left to right:

http://urbancasita.com/2010/08/25/your-first-time/

https://www.buzzfeed.com/alannaokun/reasons-mustard-yellow-is-the-very-best-color

https://www.etsy.com/nl/listing/229296614/marokko-fineart-photography-turquoise

artcomesfirst.tumblr.com

http://www.vogue.com/fashion-shows/fall-2016-couture/giambattista-valli/slideshow/details#87

6 thoughts on “Poederroze en andere herfstkleuren

  1. Hmm mijn lievelingskleur? Die heb ik niet echt.. ik vind eigenlijk alle kleuren mooi!
    Als ik dan toch moet kiezen vind ik donker/bordeauxrood, lichtblauw (de kleur van mijn polaroid!!) en fuchsiaroze heel mooi! Nu alle sale voorbij is en alle herfstkleren en kleuren in de winkels te vinden zijn heb ik toch wel heel erg veel zin in de herfst, maar eerst nog even genieten van dit weer!
    Liefs step

  2. Heerlijk, ik heb zo veel zin in de herfst! Altijd zo gezellig(: Het bordeauxrood in combinatie met poederroze is ook mooi! Dan wordt dat roze nog iets meer ‘herfstachtig’ vind ik. 🙂

Geef een reactie