Lightningbugs.nl | Gastpinner Gina

De eerste maand gastpinnen is achter de rug en het was een groot succes. Gina Heeger was de gastpinner van de maand augustus en ik vind dat het een erg mooi bord geworden is. Het ziet er mooi uit en het past ook erg goed bij mijn Pinterest account. Gina, dankjewel hiervoor! Ik vond het erg leuk om je stijl te ontdekken en je inspireerde me met je pins.

Ik heb voor jullie een overzichtje gemaakt, maar je kunt het bord natuurlijk ook zelf bekijken op Pinterest.

See sources down below the blogpost.
See sources down below the blogpost.

De zachte kleuren blauw, met af en toe een helder geel of zachtroze tint vind ik erg mooi gecombineerd. Ook de natuurlijke touch tussendoor vind ik erg mooi. Nogmaals bedankt Gina, het was echt een succes!

En omdat het een groot succes is wil ik er mee doorgaan. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe gastpinners en hun inspiratie. Omdat er op mijn oproepje verschillende mensen gereageerd hebben heb ik voor de komende maand al een nieuwe gastpinner gekozen:

gastpinner SIMONE 4 (2)

Simone, jij mag vanaf vandaag, 7 september, tot en met 7 oktober gastpinnen op mijn Pinterestaccount. Ik heb een nieuw bord voor je aangemaakt, dus je kunt lekker beginnen. Veel plezier en ik ben erg benieuwd wat voor leuks er deze maand uitkomt!

Wil jij nu ook graag eens gastpinnen op mijn Pinterestaccount? Reageer dan hieronder met jouw Pinterestnaam, of stuur me een berichtje op Pinterest.

Vinden jullie ook dat Gina er wat moois van gemaakt heeft? Als je haar stijl leuk vind kun je haar natuurlijk volgen op Pinterest: ginaheeger.

Liefs, Marlinda

 


 

Sources from left to right:

https://nl.pinterest.com/pin/Adj4ysb3C4IG1MDmTzYwJ_CDYilaGN5ZDY4F_rfBkqhHvlBldM6RTWk/

http://www.farfetch.com/uk/shopping/men/items.aspx?crlt.pid=camp.yoSsayyGivpc

http://www.cosstores.com/nl/Women/Swimwear/Printed_bikini_bottoms/46893-42370624.1?utm_source=Pinterest&utm_medium=Social&utm_campaign=Swimwear_SS16#c-22755

https://www.etsy.com/listing/221705668/similar?ref=error_page_redirect

http://goodartiststealbadartistscopy.tumblr.com/post/82201675359/embroidery-by-claire-a-baker

http://ljo-s.blogspot.nl/?m=1

http://www.asos.com/Monki/Monki-Kimomo-Love-Jeans/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6912077&CTARef=asomWidgetClick&featureref1=discover&featureref2=feature&featureref3=asom&featureref4=product+via+widget&featureref5=334940

http://garden.womensfuturebenefit.org/2013/03/15/self-seeding-plants-for-a-low-maintenance-garden/

http://www.ponygoldstudio.com/blog

Illustrations by Carmel Seymour

3 thoughts on “Lightningbugs.nl | Gastpinner Gina

Geef een reactie