UPDATE | Mijn creatieve batterij

Jullie hebben vast wel gemerkt dat er afgelopen woensdag geen blogpost online is gekomen. Wellicht willen jullie weten waar jullie nu aan toe zijn. Mijn streven was altijd om elke week op woensdag een nieuwe blogpost te plaatsen. Maar doordat ik de afgelopen weken veel moest werken raakte mijn creatieve batterij leeg en lukte het niet meer zo goed. Daarom heb ik vandaag een update voor jullie. Hoe gaat het nu en wat kunnen jullie gaan verwachten op Lightningbugs.nl?

Mijn creatieve batterij raakt leeg.
Mijn creatieve batterij raakt leeg.

Bloggen kost tijd, veel meer tijd dan ik had verwacht. Aangezien ik het geheel vrijwillig doe en er dus niets mee verdien begrijp je dat ik daarnaast gewoon werk. Ik werk onregelmatig waardoor ik de ene keer meer tijd heb om te bloggen dan de andere keer. Wat ik vooral erg merk is dat mijn creativiteit achteruit gaat. De kwaliteit van mijn artikelen gaat achteruit, puur omdat ik weinig tijd en inspiratie heb.

Stopt Lightningbugs.nl?

Wat nu? Ga ik stoppen? Nee absoluut niet, ik vind het heel fijn om zo af en toe mijn gedachten, ideeën en creaties met jullie te delen. Ook vind ik het altijd leuk om jullie reacties daarop te lezen en te horen dat jullie er iets aan hebben. Lightningbugs.nl blijft dus zeker bestaan. Wel ga ik minderen, ik ga geen vast blogschema meer aanhouden. Er zullen dus af en toe blogposts online komen, wanneer ik iets te kletsen of te delen heb. Wanneer er weer een nieuwe blogpost online staat kunnen jullie dat uiteraard zien op mijn Facebookpagina en Instagram account.

Kwaliteit en creativiteit

De komende tijd ga ik in mijn vrije tijd hard werken aan mijn creativiteit. Ik ga “verplicht” schilderen, tekenen en zoveel mogelijk nieuwe technieken uitproberen. Ook doe ik dit najaar mee met de Instaswap Falledition waarbij ik weer wat swap-inspiratie op ga doen en dit zal ik ook met jullie delen. Hoe meer tijd ik heb om creatief te zijn, hoe creatiever ik word en hoe creatiever en leuker mijn blog ook zal worden. En dat maakt de cirkel weer rond.

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat er wat minder artikelen online zullen gaan komen. Als jullie nog dingen hebben die je graag wilt zien op Lightningbugs.nl of als je tips hebt voor me mogen jullie die altijd in de reacties plaatsen of stuur me een e-mail: marlinda@lightningbugs.nl.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot gauw!

Liefs, Marlinda

P.S. Wil je dagelijks op de hoogte blijven van Lightningbugs.nl en foto’s achter de schermen zien? Volg mij dan op Instagram: @lightningbugs.nl.

2 thoughts on “UPDATE | Mijn creatieve batterij

  1. Altijd lastig hoor, dat heb ik ook. Voelde me de laatste tijd wat slechter door de zwangerschap en had het druk en dan gaat je inspiratie snel weg. Ik hoop het ook snel weer op te pakken 🙂 Misschien kunnen we samen eens iets verzinnen 🙂

    1. Ja, we kunnen best eens gezellig samen een avondje inspiratie op doen? Nu ik het wat rustiger heb merk ik dat de inspiratie wel weer komt.
      Gelukkig dat je niet van plan bent om te stoppen, ik zag zo weinig feed de laatste tijd dat ik dat even dacht! Gaat het nu wel weer wat beter met jou en the little one? xxx

Geef een reactie