Inspiratiebox | Een pleister voor je creatieve ziel

Alsjeblieft. Een vrolijke doos werd in mijn handen gedrukt. ‘Ik ben toch niet jarig, waar heb ik dit aan verdient?’ vroeg ik. ‘Gewoon, zomaar.’ zeiden ze. Toen ik het prachtige pakket opende begreep ik het. Een inspiratiebox. Wat LIEF!

Een pleister voor mijn creatieve ziel

Een doos vol inspiratie om het tekenen weer op te pakken. En toen ik later een pleister tegen kwam met als opschrift: ‘Om je creatieve ziel mee te helen.’ bedacht ik dat het hele pakket eigenlijk een pleister is voor mijn creatieve ziel. Wat werd ik er blij en gelukkig van. Nog steeds. Ik vind het zó ontzettend lief dat twee vriendinnen van mij dit samen hebben bedacht en samengesteld. Er zit zoveel liefde en inspiratie in. Dankjewel Leonie en Mary, súper lief (en creatief!) van jullie. Lang genoeg emotioneel gebabbel, kijk je mee naar wat ze allemaal in de inspiratiebox hebben gestopt?

De inhoud

inspiratiebox
De vrolijke inspiratiebox.

inspiratiebox-overzicht

are-you-out-of-your-fudge
Chocolade. Als er iets helend is voor een (creatieve) ziel dan is het wel chocolade. Ik kan niet wachten om deze heerlijke chocolade te gaan proeven! 😉
letter
Een hele lieve en motiverende brief. Quote: “Wat je ook beslist, wij staan achter je. Dat is immers wat vrienden doen. (Behalve als je een moord pleegt. Doe dat dus niet.)” Haha, dat was ik niet van plan hoor, meiden.
quotes
Een prachtige quote en een inspirerende illustratie.
ingredients
Ingrediënten voor een stilleven. Zo creatief, hier kan ik een heleboel schilderijen mee maken door elke keer weer andere combinaties te maken. Leuk!
stilleven
Ik heb alvast een compositie gemaakt voor de foto.
wax-seal
Een wax stempel voor mijn snailmail. Dit heb ik nog nooit eerder gebruikt, dus ik ben heel benieuwd hoe het uitwerkt!
happy-socks
Deze geweldige sokken zijn zo leuk! Ik word er helemaal blij van als ik ze zie. Als ik een keer een nare dag heb weet ik wat ik aan moet trekken!
facemask
Een warmtemasker. Dat heb ik ook nog nooit geprobeerd, maar het lijkt me super lekker en ontspannend.
how-to-survive-a-stormy-autumn-day
How to survive a stormy autumn day? Nou genoeg ideeën om een stormige herfstdag te overleven. Natuurlijk mocht de thee niet ontbreken, de heerlijke geur alleen al! En natuurlijk de pleister voor mijn creatieve ziel die ik later pas in een hoekje ontdekte. Het zat allemaal samen in het schattige koffertje.

what-to-draw-cards

what-to-draw-cards-2
Trek twee kaartjes, maak van de combinatie een mooi kunstwerk. Wauw wat een boel inspiratie krijg ik hiervan, super leuk bedacht!
inspiratie-kleur
Een kleurplaat en nog meer inspiratie zoals bijvoorbeeld: ‘Je laatste drankje’, ‘Als ik in de spiegel kijk…’, ‘Kerst tafereel’ en ‘Iets wat er al heel lang is, maar wat je vandaag pas opvalt’.

Met recht een inspiratiebox

Deze doos is met recht een inspiratiebox en een pleister voor mijn creatieve ziel te noemen. Er zitten zoveel ideeën en kleine gelukjes in. Het is ook wel een happybox, want het maakt me heel blij en warm vanbinnen! Ik ga hier heerlijk mee aan de slag, meiden en ik hoop dat ik er heel veel leuke en mooie dingen door ga maken! Om maar te beginnen met de heerlijke chocolade, mmm…

Liefs Marlinda

 

Krijg jij hier ook inspiratie van en brengt het je op creatieve ideeën? Of heb jij ook een leuk idee wat ik kan gaan tekenen? Reageer hieronder en wie weet voer ik jouw idee wel uit!

 

Volg mij op Instagram: @lightningbugs.nl voor meer creatieve inspiratie. En op Facebook: Lightningbugs.nl om op de hoogte te blijven van nieuwe posts en veranderingen.

9 thoughts on “Inspiratiebox | Een pleister voor je creatieve ziel

  1. Aah wauw wat een ontzettend lief kado! Lieve mary en lee! ♡
    En lieve jij dat je er zo’n mooie blog over schrijft! Ik ben trots op je Booz om wie je bent en alles wat je doet! Kanjer! ♡

  2. Yes! <3 Ik werd er ook heel blij van om het te maken, en ik word weer helemaal blij als ik dit artikel lees hoe blij je ermee bent. Hopelijk heelt je creatieve ziel er snel door. Je hebt het echt verdiend!

    Kusjes

Geef een reactie