We hebben weer een nieuwe gastpinner!

Elke maand is er op mijn Pinterestaccount een pinner te gast om een leuk bord samen te stellen. En elke maand is het weer een verrassing wat er uit zal komen! Na Gina als eerste gastpinner in augustus, was Simone in september aan de beurt. Uiteindelijk is Simone twee maanden gastpinner geweest, maar dat vind ik geheel niet erg want er is een prachtig bord uit gerold!

Overzicht

Net als de vorige keer bij Gina, heb ik deze keer opnieuw een moodboard gemaakt om de stijl van Simone een beetje samen te vatten. Het bord van Simone is een heel artistiek bord geworden. Ik heb een aantal woorden gevonden om het bord te omschrijven: heelal, illustratie, mode, boeken, fotografie, lifestyle, boho/hippie. Een heel pinteresting bord! Klik hier als je het hele bord wilt zien. Hieronder zie je een overzicht van het bord:

moodboard-simone-guestpinner
Sources are down below the blogpost.

Nieuwe gastpinner!

Ook deze maand(en) heb ik weer een heleboel nieuwe pinspiratie op kunnen doen dankzij het gastpinnen en daarom gaan we er nog steeds mee door! De gastpinner van de komende maand is…

*tromgeroffel*

… Jessie Willemsen van Magazijn C! Ik heb een nieuw bord voor je aangemaakt waar je vanaf vandaag, 1 november tot en met 1 december mag losgaan. Veel plezier met pinnen! (Heb je nog vragen, stuur me dan even een berichtje op Pinterest).

Wil jij nu ook graag eens gastpinnen op mijn Pinterestaccount? Reageer dan hieronder met je Pinterestnaam en wie weet ben jij de gastpinner van december!

Liefs, Marlinda


Volg mij op Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van creatieve updates en een kijkje in mijn leven. (@lightningbugs.nl)


Sources from left to right:

jamesreads.tumblr.com/post/121894888083

inspirationsdeco.blogspot.nl/2016/02/koselig-30-inspirations-pour-bien-vivre.html

instagram.com/p/BHCQtHrDR8d/

manjitthapp.tumblr.com/post/136282302000

fallkirkshire.tumblr.com/post/75401665761

flickr.com/photos/ichabodhides/3166383919/

farfetch.com/nl/shopping/women/valentino-garavani-feather-brogues-item-10739832

voguetotale.tumblr.com/post/46103770157

wantedstyle.tumblr.com/post/116706035093/starry-night-earrings-buy-here-and-here

g-goodvibess.tumblr.com/

5 thoughts on “We hebben weer een nieuwe gastpinner!

Geef een reactie