2016 | Beginnen met bloggen en warme herinneringen

In de laatste week van 2016 vind ik het mooi om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat heb ik allemaal beleefd en geleerd? Hoeveel van mijn voornemens heb ik waargemaakt? Wat is voor mij de mooiste herinnering aan 2016?

Beginnen met bloggen

16 maart 2016 kocht ik mijn domeinnaam lightningbugs.nl en ben ik begonnen met het bouwen aan mijn blog. Op 19 maart kwam mijn eerste blogpost online. Na van alles uitproberen ben ik nu heel tevreden met de looks en feel van mijn blog en de flexibiliteit. Ik moet nog veel leren op het gebied van bloggen, digitaal bewerken en illustreren, maar alle grote dingen hebben kleine beginsels. Het allerleukste van het bloggen vind ik jullie reacties en feedback. Daar doe ik het voor. Vorig jaar rond deze tijd had ik niet kunnen bedenken dat ik dit jaar een blog zou beginnen, maar ik heb totaal geen spijt van deze impulsieve beslissing!

Snailmail

Dankzij mijn account op Instagram kwam ik het fenomeen snailmail tegen en ben ik nu een groot fan van deze hobby. Heerlijk frutselen met papier en brieven schrijven. Als je het leuk vind om een paar creaties te zien heb ik er een paar voor je in deze blogpost. Je kunt er ook een aantal vinden op mijn Instagram account. Ook kwam ik erachter dat swappen bestond en heb ik inmiddels meegedaan aan drie swaps: de Langlevedezomerswap, de Instaswap Falledition 2016 en een adventswap met mijn vriendinnen.

Vriendenweekend en mijn verjaardag

In maart gingen we met de vriendengroep een weekendje weg naar Limburg wat een erg toffe ervaring was. Het was erg gezellig en bijzonder om zo dicht bij elkaar te zijn voor vier dagen. We bakten pannenkoeken, maakten een mooie wandeling in de omgeving, speelden de hele dag hetzelfde spel, bedachten huisregels en zorgden goed voor elkaar. Komend jaar gaan we het weer doen en daar heb ik nu al heel veel zin in!

Mijn verjaardag vierde ik samen met mijn vriendin die ook in mei jarig is. Het was een erg leuk en gezellig verjaardagsfeest. Bekijk hier de foto’s. Dit is voor mij ook zeker een mooie herinnering aan 2016. Ook kreeg ik voor mijn verjaardag mijn geliefde polaroid camera van mijn vriend waar ik tot nu toe al ontzettend veel plezier van heb beleefd!

Scheveningen

Samen met Stephanie ben ik in juli twee dagen naar Scheveningen geweest. Dit waren twee geweldige dagen waarin ik me ontzettend vrij en blij voelde. We reisden gezellig met de trein, aten pizza op het strand en bekeken de lichtjes vanaf de pier ’s avonds laat. Dankjewel voor deze fijne herinnering Step!

Picknicks, autoritjes & zomervakantie

Samen met mijn vriend heb ik ook weer een heleboel herinneringen gemaakt afgelopen jaar. De vele keren samen shoppen, autoritjes en met onze favoriete muziek meezingen, picknicken in de zon, naar de dierentuin en het allerleukste was wel dat we op vakantie gingen met mijn familie naar Duitsland. Daar hebben we in de warme zon zoveel leuke en mooie dingen beleefd! Ik heb wat foto’s uitgezocht om aan jullie te laten zien. Mijn vakantie overzicht in polaroid foto’s kun je hier bekijken.

De laatste zomerdag

De zomer duurde lang dit jaar en we leefden elke dag alsof het de laatste zomerdag was. De laatste keer je bikini aan, de laatste keer naar het strand en het laatste ijsje van de zomer. Hierdoor beleefden we het intens en hebben we ontzettend genoten.

Mijn voornemens

Mijn voornemens van vorig jaar waren: sparen en mijn rijbewijs halen. Mijn rijbewijs haalde ik in juli en daar ben ik erg blij mee! Het heeft me veel gekost, maar nu laat ik het me nooit meer afpakken! En wat het sparen betreft, daar gaan we volgend jaar gewoon weer mee door.

2016: Een warm en zonnig jaar

2016 was voor mij een warm jaar vol met fijne herinneringen. Ik heb dit jaar ontzettend veel genoten en ik hoop dat 2017 nét zo mooi gaat zijn! Dankjewel aan mijn vriend, vrienden en familie en iedereen die bijgedragen heeft aan dit prachtige jaar. Ik wil ook jou als lezer bedanken voor het prachtige jaar, want zonder jullie zou 2016 niet half zo mooi zijn geweest!

Is jullie jaar ook zo mooi geweest? En wat is jullie fijnste herinnering aan 2016?

Liefs, Marlinda

10 thoughts on “2016 | Beginnen met bloggen en warme herinneringen

 1. Fijn dat je een fijn en warm jaar had! ❤️ Aan soloballenweekend en onze verjaardag heb ik ook hele fijne herinneringen❤️Laten we van 2017 weer net zo’n mooi (of nog mooier) jaar maken met zijn allen, en ik heb nu al zin in maart!

 2. Aah bozie ik kan niet omschrijven hoe ontzettend trots ik op je ben! Je bent een topper en je hebt dit jaar zo veel mooie dingen gedaan en aan jezelf gewerkt! Je mag trots zijn op wie je bent! Dankjewel dat jij dit jaar voor mij zo veel bent gaan betekenen, dat deed je al maar sinds onze pannekoekendate en scheveningen avontuur ben je dat alleen maar meer gaan doen! Ik hoop dat 2017 je nog meer mooie en fijne dingen gaat brengen!! Love you!

  1. O ja, onze pannenkoekendate! Was dat dit jaar nog?
   Wat lief dat je zo trots op me bent, ik ben ook hartstikke trots op jou!!
   En je betekende afgelopen jaar ook zoveel voor mij, op naar een nieuw jaar vol vriendschap en fun!
   Love you too <3

Geef een reactie