Planten, krijtbordkunst en wit wonen, een kijkje op het bord van gastpinner Jessie

Bij een nieuw jaar hoort weer een nieuwe gastpinner, vinden jullie ook niet? Na Jessie als laatste gastpinner in november / december is het na een maandje rust weer tijd voor een nieuw persoon die ons mag komen inspireren op mijn Pinterestaccount.

Elke maand kies ik een nieuwe gastpinner die op mijn Pinterestaccount een maandje een bord mag beheren en vullen met (creatieve) inspiratie. Zodra de maand voorbij is maak ik een mooi moodboard van het geheel en zet ik deze in een blogpost met de aankondiging voor de nieuwe gastpinner. Ik heb weer een nieuwe gastpinner uitgekozen, maar eerst wil ik jullie nog laten zien hoe Jessies bord eruit is komen te zien.

Planten, krijtbordkunst en wit wonen

Ondanks de weinige tijd die Jessie had om te pinnen heeft ze er toch zeker een mooi geheel van gemaakt! Drie elementen komen overduidelijk naar voren in haar bord: planten, krijtbordkunst en wit wonen. Het is leuk en inspirerend om door bord heen te scrollen. De elementen passen leuk bij elkaar, ik zou het bord zo kunnen gebruiken om een huis in te richten! Ook zitten er leuke, creatieve doe-het-zelf tips bij, voornamelijk voor handletteren, maar ook voor je interieur. En kijk die papieren planten rechtsonder! Wat ontzettend knap gemaakt! Ook zin om door het bord te scrollen? Klik dan op het moodboard.

Een overzicht van het bord van gastpinner Jessie. See sources below.

Willen jullie meer zien van Jessie? Klik hier om naar Jessies Pinterestaccount te gaan.

Een nieuwe gastpinner!

Jullie zijn vast en zeker benieuwd naar de nieuwe gastpinner. Komt ‘ie: Leonie Paauwe, jij mag de maand februari t/m 10 maart gastpinnen op mijn Pinterestaccount. Ik heb al een bord voor je aangemaakt, veel plezier met pinnen!

 

 

Wil jij nu ook graag eens gastpinnen op mijn Pinterestaccount? (Of mag ik eens gastpinnen bij jou?) Reageer dan hieronder met je Pinterestnaam en wie weet, ben jij de volgende maand aan de beurt!

Liefs,

Marlinda


Sources from left to right:

http://www.thehappytulip.com/search?updated-max=2015-01-13T11:02:00-06:00&max-results=3&start=6&by-date=false

https://www.yatzer.com/glowna-osobowa-pbstudio/slideshow/7

https://www.vtwonen.nl/shop/vtwonen-poster-50-x-70-cm-abc-p137925.html

https://www.vtwonen.nl/binnenkijken/vtwonen-binnenkijkers/samengevoegde-twee-onder-een-kap-woning-in-groningen/

https://www.etsy.com/nl/listing/160570258/krijtbord-frames-en-grenzen-krans-en

http://fidelisundqvist.com/10755328

1 thought on “Planten, krijtbordkunst en wit wonen, een kijkje op het bord van gastpinner Jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *