UPDATE | Even kletsen, een tekenchallenge en swapnieuws!

Terwijl ik met een kopje thee mijn bed weer in kruip geniet ik van de vroege ochtend geluiden om me heen. Het gekwetter van vogeltjes door het open raam, een vrachtwagen die achteruit rijdt en het ruisen van de wind. Wat een rust. Het is half acht in de morgen op zaterdag 4 maart 2017. Iedereen slaapt uit.

Ik geniet altijd zo van vrije zaterdagen. Op zaterdag is iedereen gezellig thuis en ontbijten we met z’n allen uitgebreid. De klusjes worden gedaan en vaak gaan we ’s middags nog even weg. En als we niet weggaan wordt er bijvoorbeeld een lekkere cake gebakken en is er heel veel tijd om lekker creatief te rommelen. En het leukste is dat we op zaterdag altijd frietjes eten! Die traditie blijf ik mijn leven lang volhouden. Vandaag weer zo’n fijne zaterdag dus. En ik besloot jullie deze morgen maar weer eens fijn bij te praten.

Hoe gaat het met mij en mijn creativiteit?

Met mij gaat het goed, ik ben gewoon dagelijks aan het werk en als ik niet werk geniet ik van de tijd die ik heb om heerlijk te tekenen en knutselen met papier en post. Als je me volgt op Instagram zul je weten dat ik laatst weer heb meegedaan met de ElleAimeTekent challenge van Studio ElleAime. Hier deed ik eerder ook al aan mee, zie dit artikel. De challenge heeft me opnieuw heerlijk aan het tekenen gebracht en ik heb diverse materialen uitgeprobeerd. Vorige maand heb ik bijvoorbeeld nieuwe fineliners gekocht van Micron en ik ben er nu al helemaal gek op. Ik heb ze in drie verschillende diktes en ze schrijven en tekenen ontzettend fijn. Deze tekening maakte ik voor de challenge met een Micron fineliner van 0,3 mm dik:

Dag 2 van de ElleAimeTekent challenge: Teken iets dat je dit weekend wilt gaan doen. Meer tekeningen vind je op mijn Instagram account: @lightningbugs.nl.

Swap ‘til you drop

Ook deed ik weer mee met een fijne swap: de DutchPostcardSwap. Zie ook de hashtag op Instagram: #dutchpostcardswap . Hierover wil ik later nog een artikel aan wijden als jullie dat leuk vinden? Nog even kort voor wie het nog niet weet: een swap kun je vergelijken met Sinterklaas. Je schrijft je in voor een bepaalde datum, ontvangt een ‘swapmaatje’. Wie deze persoon is moet je geheim houden maar je ‘stalkt’ diegene op Instagram en koopt en maakt cadeautjes gebaseerd op diegene. Dit verstuur je met z’n allen op of rond dezelfde datum. Andersom heeft iemand anders jou als swapmaatje, jij weet niet wie dit is. En jij ontvangt dus zelf ook een verrassingspakketje via de post van iemand die je niet kent. Voor wie enthousiast geworden is: 15 maart kun je je weer inschrijven voor de internationale Instaswap van Instaswapfoundation. Dan kun je weer mee doen met de lente editie. Meer informatie kun je vinden op Instagram @instaswapfoundation of www.instaswap.nl .

Verder ben ik dagelijks druk bezig met werken, tekenen en vrolijke post versturen.

Hoe gaat het met jullie? Waar zijn jullie druk mee?

 

Liefs, Marlinda

Wil je dagelijks op de hoogte blijven? Volg mij dan op Instagram: @lightningbugs.nl.

3 thoughts on “UPDATE | Even kletsen, een tekenchallenge en swapnieuws!

  1. Wat een fijne kletsblog! Ik heb hem lekker onder het genot van een kopje thee gelezen! 🙂
    Bij ons is het op zaterdag altijd chaos maar zoals het bij jullie gaat is zo heerlijk rustig en fijn!
    Geniet van je vrije weekend!
    Liefs Step

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *