FEEST! Hoera 1 jaar Lightningbugs.nl!

Hoera! Het is feest! Vandaag is het precies één jaar geleden dat ik de domeinnaam Lightningbugs.nl kocht en mijn blog dus een feit is. Dat vind ik zeker reden voor een feestje en … een giveaway! Hierover lees je meer aan het einde van deze blogpost, ik wil graag eerst met jullie terugblikken op het afgelopen jaar en op hoe het allemaal begon.

Hoe het begon

Zoals ik al zei kocht ik 16 maart 2016 mijn domeinnaam en is mijn blog dus een feit. Maar daar ging nog wel wat werk en brainstormen aan vooraf. Want je kunt pas een domeinnaam kopen als je weet hoe je je blog wilt noemen. En dat was nog een behoorlijk lastige klus! Hiervoor heb ik heel wat lijstjes zitten maken en mensen om hulp gevraagd. Uiteindelijk kwam ik helemaal zelf op de naam Lightningbugs.nl.

Waarom Lightningbugs.nl?

Om een naam te verzinnen schreef ik een heleboel woorden op die bij mij passen en binnen mijn interesses vallen. Ook schreef ik op wat ik met mijn blog, en dus ook met mijn blognaam, wilde uitstralen. Ik wilde gezelligheid uitstralen, een feelgood gevoel. Uiteindelijk kwam ik uit bij mijn favoriete liedje: Fireflies – Owl City. Dit liedje is sowieso al feelgood, maar het herinnert me ook aan een mooie tijd. In 2009, toen dit liedje een hit was, begon ik op de middelbare school. Mijn vriendin en ik fietsten elke dag samen naar school en zongen uit volle borst mee met dit soort liedjes. Het liedje herinnert me nog altijd aan die tijd. Verder blijft het gewoon een heel vrolijk liedje om naar te luisteren. Toen ik het liedje afspeelde als inspiratie voor een blognaam viel vooral één stukje mij erg op: ‘cause I’d get a thousand hugs from ten thousand lightningbugs, as they tried to teach me how to dance.’ En zo is mijn blognaam geboren!

Een jaar bloggen

Een jaar bloggen, wat een tijd. Wat heeft het bloggen mij gebracht? Allereerst wil ik jullie noemen. Het contact met jullie vind ik zo leuk! Ik ben zo blij met jullie reacties, support en gezelligheid. Liefde voor jullie allemaal! Als tweede wil ik Instagram noemen. Door mijn Instagramaccount ben ik op het creatieve deel van Instagram terecht gekomen en hier ben ik o zo blij mee! Een heleboel vrolijke, creatieve en inspirerende, lieve mensen zijn er op Instagram te vinden. Ook voor jullie allemaal ben ik erg dankbaar!

Iets waar ik ook dankzij Instagram mee in aanraking kwam is snailmail en swappen. Dit zijn dankzij mijn blog, nieuwe hobby’s van mij geworden. Het is zo leuk om creatief bezig te zijn met papier en om anderen blij te maken. Voor de contacten die ik hiermee heb gelegd ben ik ook ontzettend dankbaar. Dikke liefde voor jullie, lieve swap- en snailmailmaatjes!

Hoe beviel het eerste jaar bloggen? Het eerste jaar beviel hartstikke goed. Ik heb veel uitgeprobeerd en geleerd. Uiteindelijk werkt het voor nu heel erg fijn dat ik een flexibel uploadschema heb. Dit houdt het leuk, hierdoor blijven mijn artikelen leuk en is het voor mij geen verplichting maar juist een leuke hobby! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om gezellige en inspirerende verhaaltjes te schrijven en momenten met jullie te delen.

Wie jarig is trakteert!

Ja, ik heb nog meer feest voor jullie! Omdat ik zo dankbaar ben dat jullie me al een jaar lang trouw volgen en supporten wil ik graag iets terug doen. Ik heb namelijk een cadeautje gekocht. Niet voor mezelf, maar voor één van jullie! Ik heb een feelgood pakketje samengesteld van mijn favoriete merken, waarvan ik denk dat ik jullie er ook blij van zullen worden! En dit cadeautje kun jij winnen!

Drie van mijn favoriete merken: Flow, HEMA en Tony’s Chocolonely #lightningbugsnl1jaar

Wat moet je doen om te winnen?

  • Volg mij op Instagram: @lightningbugs.nl
  • Deel bovenstaande foto op Instagram met #lightningbugsnl1jaar
  • Schrijf erbij wat jouw feelgood moment is en tag mij in het onderschrift.

Je hebt t/m donderdag 23 maart de kans om mee te doen. Vrijdagmorgen 24 maart maak ik de winnaar bekend op mijn Instagram account. Veel succes! (Deze giveaway is niet gesponsord, het is echt een cadeautje van mij voor jou!)

Wat vind jij de leukste blogpost van het afgelopen jaar?

Liefs, Marlinda

5 thoughts on “FEEST! Hoera 1 jaar Lightningbugs.nl!

  1. Gefeliciteerd!! 🙂 Ik weet hoe moeilijk het is om een naam te verzinnen, maar het is zo leuk als er een betekenis of herinnering achter zit. Ik ken het liedje (nog niet zo lang) en echt, I love it 🙂
    Het afgelopen jaar heb ik met plezier je artikels gelezen. Ik kijk uit naar het komende jaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *