Travel Memories met FOTOFABRIEK.NL

Heb jij ook een harde schijf vol met foto’s waar je niets mee doet? Heb je de foto’s van je reizen gecategoriseerd in een mapje maar kijk je er nooit meer naar?

Dat had ik ook! Totdat ik besloot om mijn mooiste reisfoto’s te bundelen in een fotoboek. Dus ging ik naar Fotofabriek.nl en maakte ik een compact boekje met mijn favoriete reisfoto’s van het jaar 2013 tot en met het begin van 2018.

 

A trip down memorylane

Wat was het leuk om al mijn reizen weer opnieuw te beleven tijdens het samenstellen van het fotoboek. Daarom alleen al is het leuk om een fotoboek te maken. Ook ben ik blij dat ik het boekje er nu altijd even bij kan pakken voor a trip down memorylane.

Tijdens het maken van het fotoboek heb ik niet gekozen voor een chronologische volgorde maar heb ik gekeken naar welke foto’s het beste bij elkaar pasten qua kleur en sfeer. Het is een mooi boekje geworden waar ik blij van wordt en met plezier er nog eens bij ga pakken. Kijk je mee hoe het is geworden?

De voorkant van het boekje is bedrukt met een foto die ik maakte in de Hortus Botanicus in Leiden, 2017. Rechts zie je mijn reisdagboekje die ik al een aantal vakanties heb meegenomen en daarboven een ticket van de airport shuttlebus uit Budapest.
Eén van mijn favoriete foto’s. Deze foto is in 2017 gemaakt op der Große Arber in Duitsland.
Een plein in Praag. Luchtbellen, straatartiesten en zonneschijn.
Praag (links) en Regensburg (rechts) tijdens mijn trip naar Duitsland en Tsjechië in 2017.
Karls Most en Arjen in Praag (2017).
Ik op der Große Arber (links) en rechts halverwege deze berg. Ook in 2017 tijdens onze Duitsland-Tsjechië vakantie.
Cham (links) in 2017 tijdens onze Duitsland-Tsjechië vakantie en de Wartburg (rechts) tijdens onze Duitsland vakantie in 2016. Meer van deze polaroid foto’s kun je vinden in deze blogpost.
Ieder jaar gaan we in de zomer een aantal keer naar het strand in Vlissingen aan de boulevard en eten we daar frietjes en een ijsje bij Fredsons.
Onze roadtrip naar Lochem en Arnhem in april dit jaar (links) en rechts het strand in Vlissingen op een warme oktoberdag in 2017.
Links: In een veld met mijn favoriete bloemen (vakantie Heidelberg 2016). Rechts: Tijdens deze zelfde vakantie op de Königstuhl in Heidelberg.
Links: Groningen (2017) en rechts: Pula, Kroatië (2013).
Londen tijdens schoolkamp in 2013.
De achterkant van het boekje is bedrukt met de toegangsstickers van het Dr. Guislain museum in Gent waar ik met school heen geweest ben eind vorig jaar.

Samenstellen en service

Zoals je ziet is het een vrolijk en compact boekje geworden. De afdrukken zijn van hele mooie kwaliteit. Dit is misschien niet goed te zien op de bovenstaande foto’s omdat het foto’s van foto’s zijn. Maar je kunt me op mijn woord geloven dat het een prachtig boekje is geworden!

Het was erg makkelijk te maken in de online omgeving van Fotofabriek.nl en je kunt het gewoon opslaan als je er later verder mee wilt. Ook was de service erg fijn, ze stuurden mij een bericht toen ze zagen dat er iets niet helemaal goed was gedrukt en hebben het gratis voor mij opnieuw gedrukt.

 

Maak zelf ook een fotoboek van je reizen

Mijn trip naar Scheveningen met Stephanie staat wel in het boekje maar de foto kan ik helaas niet uploaden. Mocht je daar nieuwsgierig naar zijn dan kun je hier nog foto’s vinden.

Mijn vakantie in Budapest en de trip naar Maastricht staan er nog niet in omdat ik het boekje voor deze vakanties heb gemaakt. Maar nu kan ik weer foto’s verzamelen voor de volgende vijf jaar! Ik ben benieuwd welke mooie plaatsen ik nog ga zien! Wil jij ook je reisfoto’s verzamelen in een mooi fotoboek? Klik dan hier.

 

Wat vind jij van mijn zelfgemaakte fotoboek?

Liefs, Marlinda

 

Noot: Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek.nl

4 thoughts on “Travel Memories met FOTOFABRIEK.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *