Het meisje achter de blog

Hoi! Leuk dat je wat meer te weten wilt komen over mij. Allereerst van harte welkom op Lightningbugs.nl.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlinda en ik ben 21 jaar. Ik woon en studeer in het mooie Zeeland. Ik ben een vrolijke, gezellige babbelaar met een open blik op de wereld om mij heen. Graag wandel ik, gewapend met mijn camera en een van mijn vele notitieboekjes, door mijn omgeving om het leven om mij heen op te snuiven, hier haal ik heel veel inspiratie uit. Ook vind ik het erg gezellig om te kunstdwalen met mijn vriendinnen. Dan snuffelen we urenlang in boek- en kringloopwinkels en wandelen we door de stad op zoek naar mooie dingen die we nog niet eerder gezien hebben.

Wanneer de zon schijnt bloei ik op en stuiter ik van positieve energie. In de lente kruip ik uit mijn donkere winterholletje en ben ik klaar om jarig te zijn en om te picknicken. Ik ben een levensgenieter, met al mijn zintuigen sta ik open voor het leven om mij heen. Wanneer de prikkels mij een beetje teveel worden ben ik een erg goede huismus, dan geniet ik van de rust in mijn eigen bubbel en houd ik ervan om creatief bezig te zijn.

 

Wat is Lightningbugs.nl?

Lightningbugs.nl is mijn kleine stukje internet waar ik graag anderen inspireer met mijn levensvisie. Ik schrijf artikelen over creatieve onderwerpen als briefkunst, doe-het-zelf en fotografie, maar ook over persoonlijk-maatschappelijke onderwerpen als vrijheid, klein geluk en mindfulness.

Wat doe ik naast bloggen?

Momenteel zit ik in het tweede jaar van de hbo-opleiding Pedagogiek. Mijn dagelijkse bezigheden, naast studeren, zijn tekenen, gedichtjes en brieven schrijven (ik ben inmiddels een doorgewinterde snailmailer), Netflixen en lezen. Ik ben gek op vintage en struin dus graag markten en kringlopen af met mijn vriendinnen. Verder houd ik van illustratie, musea, kunst, picknicken, de natuur, thee drinken, taartjes eten, kinderen en dieren knuffelen, reizen en gezellige dagjes uit. Ook ben ik trotse bezitter van een gele polaroid camera waarmee ik graag fotografeer.

 

Sociaal & contact

Wil je meer van mij zien dan is het misschien leuk om mijn Instagram account te bekijken, hier plaats ik mijn dagelijkse belevenissen en DIY. Verder kun je mij natuurlijk ook vinden op Facebook en Pinterest.

Heb je een vraag, suggestie of een leuke samenwerking? Dan kun je mij mailen op marlinda@lightningbugs.nl.

 

Heel veel leesplezier op mijn blog en een fijne dag toegewenst!

Liefs, Marlinda

 

 Als je nog meer wilt weten over mij kun je mijn eerste artikel ‘Even voorstellen’ lezen hier vertel ik meer over mijn hobby’s en guilty pleasures.